Servicii asistenta vamala

Pentru Servicii Speciale de Consultanta nu evitati sa ne contactati

joi, 27 noiembrie 2014

Import cafea


"Buna ziua, in primul rand as vrea sa va multumesc pentru munca dvs si sa va spun ca  apreciez efortul depus pentru "luminarea" noastra in privinta importului de marfuri limita timpului disponibil, ati putea va rog sa imi oferiti cateva informatii referitoare la actele si autorizatiile necesare importului de cafea si cosmetice din SUA? Va multumesc anticipat. "

Cu stimă,
O.I 




Pentru importul de cafea

Ma voi referi la importul de cafea prajita nedecafeinizata deorece banuiesc ca la acest produs va referiti.
Incadrare Tarif Vamal : 09012100 00
Document obligatoriu : Document de Intrare de la ANSVSA punct de intrare in frontiera. Numai dupa obtimerea acestui document se pot intocmi formalitatile vamale. Pentru obtinerea acestui document sunt necesare de la expeditor : Certificat de calitate, Declaratie de conformitate , Certificat de origine , Certificat de sanatate. De la importator : Autorizatie pt depozit alimentar . Acestea sunt documentele de baza si este recomandat ca inaintea importului sa va interesati direct la cei de la ANSVSA punct de intrare in frontiera ce documente suplimentare mai solicita acestia.
TaxeTaxa vamala 7.5% , Acciza 225 EURO/1000 kg , TVA 24%


Pentru importul produselor cosmetice

Exista o gama larga de produse cosmetice in Tariful Vamal la grupa 33.04. Pentru importul acestor produse nu sunt solicitate documente suplimentare.
TaxeTaxa vamala 0 % ,TVA 24%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu